ANKARA / ÇANKAYA - Türkkonut Ortaokulu

Türkkonut Ortaokulu

Türkkonut Ortaokulu 3453.Sok No4 06810 Türkkkonut Çayyolu 2 Ankara
Vizyon
Biz bütün öğrencilerin kendi gelişimleri oranında öğrenmelerini sağlamak,onların kendine güvenen, araştıran,özgür düşünebilen,topluma sağlıklı bir şekilde uyum gösterebilen, saygı ve sevgi ile yoğrulmuş bireyler olmalarını sağlamak, çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.
Misyon
Teknolojiyi kullanabilen,gelişmeye açık,paylaşımcı,lider ruhlu ve Atatürkçü bir eğitim kadrosu olarak;Biz istiyoruz ki;Okulumuzda sevgi, saygı, birlik ve beraberlik hissedilebilir bir davranış olsun;Biz istiyoruz ki;Okulumuz da her veli çocuğuna her türlü öğrenme fırsatı verildiğini bilsin;Biz istiyoruz ki;Okulumuzda öğretmen ve öğrenciler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini bilsin;Biz istiyoruz ki;Okulumuzda temel ihtiyaç öğrenme kabul edilsin.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Başlama Saati 9:10 Bitiş Saati 15:30
Doğalgaz
0 - Yok.
165 ve 118 kodlu otobüslerle ve dolmuşlala.
Dodurga mahallesi 3453. sokak No:4 Türkkonut